Tuesday, August 25, 2009

Selamat Datang Kepada Ahli keluarga Dari Sibu Sarawak, Bangi, Banting Selangor, Dan Sri Aman Sarawak.

Salam dan selamat berpuasa semua, tiba sudah bulan yang kita nanti2 kan iaitu ramadhan, dibulan yang mulia ini mudah2an hidup diberkati dan juga mendapat keredhaan dari Allah S.W.T. dan dimurahkan rezeki kita semua...saya juga ingin memohon maaf pada ahli keluarga baru A'lisya online kerana lambat mengupdate sebagai ahli keluarga....ok hari nie saya nak buat sekali harung nak umumkan semua terus.Pertama sekali saya ingin mengucapkan terima kasih kepada ahli keluarga baru di A'lisya Online kerana mempercayai dan menyokong produk jenama Lisya ini...dan selamat datang diucapkan bagi sama2 menjana pendapatan disini. Alhamdulilah dan selamat datang diucapkan kepada Pn.Dewi dari Sibu Sarawak, Pn. Aznida dari Bangi, Pn.Salmi dari Banting dan Pn.Asnah dari Sri Aman Sarawak.
  • Perhatian kepada pelanggan-pelanggan, bakal pelanggan yang berada di sekitar Sibu Sarawak, kawasan yang berdekatan dan juga daerah yang berdekatan dgn Sibu boleh direct dgn Pn.Dewi untuk dapatkan produk tepung kek jenama Lisya ini. Pn.Dewi nie seorang staff di Lembaga Tabung Haji Sibu Sarawak, kepada yang dah alang2 nak gie menyimpan atau kuarkan duit di Tabung Haji bolehlah dapatkan tepung kek jenama Lisya ini dari Pn.Dewi. Pn.Dewi boleh dihubungi ditalian 019-8281480...Jom cepat hubungi Pn.Dewi untuk dapatkan tepung kek jenama Lisya yang hangat di pasaran.

  • Berita baik juga kepada semua pelanggan yang berada disekitar area Bangi, UKM Bangi semua, yang mana jalan melalui Bangi ker dekat Bandar Baru Bangi semua bolehlah dapatkan tepung kek yang terhanagt dipasran ini bersama dengan Pn.Aznida kita.Pn. Aznida boleh dihubungi di talian panas nyer iaitu 012-6266858 atau jom terjah blog beliau di http://mycheann.blogspot.com/ .Cepat dapatkan tepung kek ini untuk juadah hidangan di hari raya nanti atau untuk tambahkan juadah berbuka puasa.Ianya boleh dimakan bila2 masa sahaja...Calling-calling Pn.Aznida sekarang takut tak berkesempatan nanti.


  • Untuk pelanggan yang berada di kawasan Banting, area yang dekat dengan Banting, rumah-rumah yang berdekatan dengan Kolej Komuniti Banting ker boleh dapatkan tepung kek jenama Lisya ini dari Pn.Salmi kita yer..Pn.Salmi menjadi pengedar bagi kawasan2 berdekatan dengan beliau..Pn.Salmi juga salah seorang staff di Kolej Komuniti, student2 dan lecture kat sana boleh direct dgn Pn.Salmi untuk dapatkan tepung kek ini. Pn. Salmi kita boleh dihubungi di toll free nyer 012-2443075...Pn. Salmi nie kategori ramah juga nie..mmg senang kalau anda semua nak berurusan dgn nyer..Cepat2 pelbagai jenis tepung kek berada dgn Pn. Salmi. Jgn lupa calling-calling Pn. Salmi yer.
  • Lagi sekali berita baik untuk anda pelanggan2 semua yang berada di sekitar Sri Aman Sarawak, pelanggan-pelanggan yang berada disana boleh terus dapatkan tepung kek jenama Lisya ini dari Pn.Asnah.Pn.Asnah nie seorng tokey kek lapis sarawak yang sangat popular di Sri Aman sana. Setiap hari Pn.Asnah menerima tempahan berbagai2 jenis kek lapis sarawak...Pn.Asnah juga membuat kek lapis sarawak ini dengan tepung kek jenama Lisya...Anda yang berada berdekatan dengan Pn. Asnah boleh hubungi talian panas nyer 012-8470783.Pn.Asnah nie seorang guru di Sri Aman..Cukup membangakan seorang guru dan juga seorang tokey kek yang terkenal..disamping itu beliau juga menjadi pengedar untuk tepung kek jenama Lisya di Sri Aman.Jom dapatkan tepung kek jenama Lisya ini dari Pn.Asnah...


Alhamdulillah, sekarang tepung kek jenama Lisya semakin diminati ramai dan mendapat tempat dihati pelbagai kalangan masyarakat baik di malaysia mahupun di Sarawak.Selain ianya menjadi sebiji kek yang plain ianya juga boleh diolah menjadi sebiji kek lapis sarawak yang sentiasa mendapat tempahan dari pelanggan di sarawak sana.Saya ingin berterima kasih kepada semua pelanggan-pelanggan diluar sana yang terus meminati membuat kek dengan tepung kek jenama Lisya ini..mudah-mudahan anda semua sentiasa diberkati dan dilimpahan rezeki yang murah. Di A'lisya online anda boleh mendapat peluang menjana pendapatan tambahan bagi menangani masalah ekonomi sekarang.Peluang sentiasa terbuka kepada semua masyarakat. Oleh itu anda semua jgn lepaskan peluang yang ada janalah pendapatan bersama dengan A'lisya Online dengan menjadi pengedar dan ahli keluarga di A'lisya Online.Jom rebut peluang yang ada.Mudah-mudahan kita mendapat keberkatan dari Allah S.W.T . dan sentiasa memurahkan rezeki kita semua amin.